Unieke aanpak

Een trainer
die bij je past

Vul je het formulier op onze website in, dan nemen wij persoonlijk contact met je op voor een (telefonisch) intakegesprek. Vervolgens zoeken we een locatie in je buurt en stellen we een Activate Performance-trainer voor die perfect bij jou, je ambities en je doelstellingen past.

Contacteer me voor een gesprek

  • Testimonial Activate Performance Belgium
  • Testimonial Activate Performance Belgium
  • Testimonial Activate Performance Belgium

Onze
pakketten

Bij ons kan je kiezen uit 3 pakketten. De begeleiding van je training zal niet aan waarde winnen of verliezen, ongeacht welk tarief je kiest. Wij gaan immers volop voor een samenwerking op lange termijn.

  • Personal training, 65 euro/ PB
  • Small group 2 personen, 75 euro/ PB
  • Small group 3 personen, 85 euro/ PB

Samen of alleen

In onze pakketten bieden we jou de nodige flexibiliteit aan : bij ons ben je niet gebonden aan een personal coach, maar kun je naargelang jouw persoonlijke wensen en behoeften afwisselen tussen zelfstandig en met ondersteuning trainen. Zo kun je drie sessies met trainer en één zelfstandige sessie zonder doen bijvoorbeeld, of een ander schema aanhouden waarbij jij je comfortabel voelt.

Daarbovenop kun je ervoor kiezen om in kleine groepjes van maximum 3 personen met een Activate Performance-coach te trainen. Zo deel je lief en leed, maar ook je fitness, en kun je bijvoorbeeld gezellig als moeder en dochter komen trainen, met je partner of met een vriend(in).

Training
op maat

Elke traject begint met een lichaamsmeting en bewegingsanalyse. Zo bekijken we over hoeveel spiermassa en vetpercentage je beschikt, maar ook of er zich ergens problemen voordoen (een verzwakte spier bijv.) en hoe je van nature beweegt. Zo kunnen we een traject met oefeningen op maat samenstellen, die volledig op jouw persoonlijke gezondheid en doelstellingen zijn afgestemd.